Masa calda Pentru Angajati

In prezent suntem tot mai ocupati, astfel ca servirea mesei la locul de munca a devenit déjà un lucru firesc. Oferim unitatilor comerciale ce dispun de spatii special amenajate pentru comercializarea mancarurilor preparate, o serie de meniuri special concepute.  O masa calda destinata angajatilor Dvs.masa-_calda-_pentru_-angajati

Masa calda Angajati- Meniuri diversificate

Mâncare la Caserole,Sandwishuri, Salate (vinete, boeuf), Preparate reci ( Chiftelute, frigarui ) Garnituri.

Masa calda pentru angajati este considerata de acestia ca fiind un important atribut pentru alegerea unui annumit loc de munca. Angajatii percep conceptul de self service in cadrul firmelor ca un imporant  avantaj al respectivului job.

Masa calda la locul de munca – De ce este importanta ?

O  masa calda si un loc special amenajat pentru servirea mesei de pranz poate reprezeta pentru angajati un bun prilej de intalnire si socializare. In acelasi timp aveti garantia ca angajatii dvs serveesc un meniu sanatos si bine construit din punctul de vedere al nutritionistului.

 catering_bucuresti_quercus12 catering_bucuresti_quercus1 catering_bucuresti_quercus3 catering_bucuresti_quercus6

  • Fotografiile poarta watermark  ( numele ) allinclusivecatering.ro pentru ca sunt prezente si pe site-ul pricipal al companiei noastre cu acelasi nume.
  • Imaginile sunt realizate de noi cu produse realizate de echipa noastra la un eveniment ce a avut loc in luna septembrie 2016, dar si intr-un restaurant de incinta administrat de noi.