Despre


Se prepara ingrediente proaspete, retete alese, se pune pasiune din belsug, sare cu masura si se livreaza fierbinte , acasa / la birou.

Pasiunea pentru gastronomie insemna pentru echipa noastra prepararea retetelor “ ca la carte”, inovatie in bucatarie si respectul fata de clienti prin servirea promta.

Calitatea, cartea noastra de vizita

Am inceput dezvoltarea acestei afaceri si am inteles ca fidelizare clientilor prin produse de calitate, preparate proaspete si un meniu diversificat reprezinta “reteta succesului”.

Folosirea ingredientelor proaspete reprezinta  pentru noi un obiectiv de la care nu ne abatem indiferent de problemele ce pot aparea in ceea ce priveste furnizarea materiei prime. In prepararea retetelor noastre nu folosim conservanti si ne bazam pe  ingrediente naturale alese atent de la prodcatori locali: Lapte, oua, carne. Ne dorim sa aducem la masa dvs gustul preparatelor si retetelor traditionale.

Din portofoliul nostru fac parte institutii de stat, societati comerciale private reprezentand branduri importante din Romania. In acelasi timp facem livrari zilnice la scoli si gradinite.

Ingredientele folosite

Calitatea 100 % a produselor naturale ne recomanda ca fiind un partener ideal pentru toti cei ce-si doresc preparate cat mai sanatoase si gustoase in acelasi timp, realizate dupa retetete autentice.

Cum comand ? 

Comenzile de livrare meniuri / catering evenimente oferite de QUERCUS COMPANY GRUP SRL sunt stabilite pe baza de precomanda cu cel putin 24 de ore inainte de livrare.

Livrarea produselor se realizeaza promt de la momentul stabilirii detaliilor in comanda dvs

Programul nostru incepe in zorii zilei cu pregatirea ingredientelor pentru  masa de pranz: unitati scolare, societatii comerciale, catering pentru evenimente, cu totii asteapta livrarea din partea noastra conform detaliilor contractuale stabilite in prealabil cu acestia. Pentru  detalii contractuale se pot stabilii intalnirii cu reprezentantii nostri.